Ραγδαίες εξελίξεις - Μόσχα προς ΗΠΑ: Αν μας (ξανα)επιτεθούν οι Κούρδοι στο Deir Ezzor θα τους καταστρέψουμε με όλα τα μέσα

Ρώσοι Spetnaz στο Deir Ezzor - @Russian_Defence
Freepen.gr - Ραγδαίες εξελίξεις στο συριακό πόλεμο με τη Μόσχα να απειλεί πλέον ανοικτά με καταστροφή τις κουρδικές SDF στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το Ρωσικό Υπουργείο Αμυνας κατήγγειλε ότι δυνάμεις του Συριακού Στρατού αλλά και Ρώσοι στρατιωτικοί που επιχειρούν στο Deir Ezzor (ανατολικά του Ευφράτη) δέχθηκαν πυρά από τις περιοχές όπου βρίσκονται οι Κούρδοι των SDF (αλλά και όσοι ισλαμιστές άλλαξαν σακάκι).

Η Μόσχα ενημέρωσε επισήμως τις Ηνωμένες Πολιτείες "μέσω ειδικού καναλιού επικοινωνίας" ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα χτυπήσουν άμεσα τις δυνάμεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, εάν επιτεθούν ή δεχθούν πυρά οι "συριακές ή ρωσικές ομάδες που επιχειρούν κοντά στην πόλη Deir Ezzor" στην ανατολική Συρία Δήλωσε την Πέμπτη ο στρατηγός Κονασένκοφ. 

Υπογράμμισε ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια βομβαρδισμού από τις περιοχές στις οποίες εδρεύουν οι μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων θα απαντηθούν αμέσως» συμπληρώνοντας πως οι ρωσικές δυνάμεις θα χρησιμοποιήσουν «όλα τα μέσα καταστροφής».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail