Με Αμερικανό κρατούμενο εκβιάζει ο Ερντογάν τις ΗΠΑ - Το δήλωσε ξεκάθαρα

geralt - pixabay
Ο Ερντογάν παραδέχεται ότι κρατά όμηρο Αμερικανό πάστορα για να εξαναγκάσει τους Αμερικανούς να του δώσουν τον Γκιουλέν

Μελίνα Κονταξή

Σε ομιλία του σε αστυνομικούς στο προεδρικό παλάτι ο Ερντογάν σύνεδεσε την τύχη του αμερικανού πάστορα Brunson που κρατείται από τον περασμένο Οκτώβρη στις τουρκικές φυλακές με τελείως γελοίες κατηγορίες όπως ότι ανήκει στο δίκτυο FETO με την έκδοση του Γκιουλέν.

"Δώστε μας τον πάστορα πίσω" λένε, αναφέρει ο Ερντογάν και συνεχίζει: "έχετε και εσείς έναν πάστορα (τον Γκιουλέν) δώστε τον μας και τότε θα δικάσουμε τον πάστορα Brunson και θα σας τον παραδώσουμε".

Ο Ερντογάν εκβιάζει ξεκάθαρα τους Αμερικανούς. Κρατά όμηρο έναν άνθρωπο απαιτώντας να παραβιαστεί κάθε κανόνας δικαίου και να εκδοθεί στην χώρα που 259 δημοσιογράφοι έχουν συλληφθεί, που απολύονται και διώκονται ακαδημαϊκοί γιατί ζητούν ειρήνη και που βγάζουν οι αρχές από 8χρονα τις μπλούζες επειδή γράφουν "ο μπαμπάς μου ο σούπερ ήρωας".

Αυτούς θέλουν κάποιοι να παραμείνουν εγγυητές στην Κύπρο με το στρατό τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail