Ο "λαγός" Καρανίκας είναι το θέμα ή ότι μας έχουν διαλύσει;

Pexels / pixabay.com
Του Αγη Βερούτη

Τα φετινά ληξιπρόθεσμα χρέη αυξήθηκαν στα €7,483 δις τον Ιούλιο, από τα €5,475 δις το τέλος Ιουνίου.

Οι φορολογούμενοι με καθυστερημένες οφειλές αυξήθηκαν κοντά στους 4.000.000 δηλαδή κατά περίπου 170.000 σε ένα μόνο μήνα!

Εξ αυτών σχεδόν 1,7 εκατομμύρια φορολογούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Πείτε μου τώρα κάτι για την δίκαιη ανάπτυξη που πλησιάζει όπου να'ναι!

Ασχολούμαστε με τα επουσιώδη, με τους Καρανίκες και την διαμάχη ανάμεσα σε έναν ξένο επενδυτή που "δεν τα βρίσκει" με την πιο ανίκανη κυβέρνηση των τελευταίων 100 ετών, ενώ κατεδαφίζεται η ζωή 4.000.000 Ελλήνων με την αιτιολογία του ταξικού μίσους.

Η υπερφορολόγηση δεν είναι απλά αντισυνταγματική αλλά και βαθιά ανήθικη, σε μια κοινωνία δυο ταχυτήτων, με τον κοινωνικό διαχωρισμό του "ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν"!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ!!!

Είναι η κατεδάφιση της κοινωνίας!

Ο Καρανίκας είναι ο αντιπερισπασμός.

Είναι αυτός που φωνάζει και χτυπιέται στο δρόμο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σου για να βγεις στη βεράντα, ενώ η υπόλοιπη συμμορία του, σου ξηλώνει τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά και σου αδειάζει το σπίτι από τα έπιπλα για να τα πουλήσουν για ανακύκλωση και στο παλιατζίδικο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail