Αυτό που "δεν" καταλαβαίνω με τους Πασόκους του ΣΥΡΙΖΑ

MichaelGaida / pixabay.com
Του Στρατή Μαζίδη

Την περίοδο 2010-2011 το ΠΑΣΟΚ αποψιλώθηκε από σειρά βουλευτών του οι οποίοι ηρνούντο να ψηφίσουν τα "εθνοκτόνα" μνημόνια και τα μέτρα της εποχής (που σήμερα φαντάζουν πανάλαφρα) οδηγώντας σιγά σιγά το πάλαι ποτέ ισχυρό κόμμα στα όρια της επιβίωσης.

Αν δεν απατώμαι, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε πει ΟΧΙ και στο πρώτο μνημόνιο. Μετά πήραν σειρά διάφοροι όπως πχ η Θεοδώρα Τζάκρη. 

Εν πάση περιπτώσει μια σειρά ανθρώπων γκρέμισαν το τότε ΠΑΣΟΚ για πολύ "ηπιότερα" μέτρα για να μετοικίσουν στο ΣΥΡΙΖΑ, να ξαναδούν εξουσία με τη διαφορά πως πλέον λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ όπως οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, τα ληστρικά ασφάλιστρα των επαγγελματιών κ.ο.κ.

Τελικά το να είναι κανείς γερμανογενίτσαρος τον καθιστά χειρότερο από το γερμανοτσολιά. Η εγκληματολογική ιστορία είναι γεμάτη θύτες που πρώτα υπήρξαν θύματα.

Ίσως τελικά το πρόβλημα να μην είναι ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλο εκείνο το λεφούσι που επιδιώκει μια θέση την οποία να πληρώνει το κράτος και μετά από 15-20 χρόνια να του δώσει μια σύνταξη. Σαν εκείνα τα έργα με κάτι δαίμονες που ενώ νομίζεις πως παρά τα όσα υπέστης, τους σκότωσες, ξαφνικά τους βλέπουν να αφήνουν το ένα σώμα εισερχόμενοι στο επόμενο για να επιβιώσουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail