Επίσημα Τέλος ο Σόιμπλε

Του Γιώργου Αδαλή

Σας είχα γράψει από πέρυσι το καλοκαίρι, ότι εξελίσσεται μάχη μεταξύ του μέγα σπόνσορα της Μέρκελ και του μέγα σπόνσορα του Σόιμπλε (άρθρο με τίτλο: "ο δικηγόρος του διαβόλου"). Και είχα γράψει ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών, είτε θα δείτε καγκελάριο τον Σόιμπλε είτε θα τον φάνε λάχανο τα σκυλιά της Μέρκελ. 

Όπως θα μάθετε το βράδυ από τα δελτία ειδήσεων, ΤΕΛΟΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟNΟΜΙΚΩΝ. Τώρα λοιπόν οι χαρτζιλικωμένοι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα θα σας πρήξουν ότι ο επόμενος θα είναι χειρότερος. Μην ακούτε.

Προσωπικά το Σόιμπλε δεν τον κατατάσσω καν στην ανθρώπινη φυλή. Μετά τον Αυστριακό πολιτικό Μέτερνιχ, ο δεύτερος χειρότερος ανθέλληνας ήταν ο Σόιμπλε. Προσωπικά ως ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Σόιμπλε, σήμερα θα το γιορτάσω! 

Όσο για τους … χαρτζιλικωμένους, περαστικά σας παιδιά!


* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail