«Τουρκοφάγοι» Ρώσοι πιλότοι εξαέρωσαν δεκάδες τρομοκράτες της Αγκυρας

Freepen.gr - Έντονη αεροπορική δραστηριότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στη βόρεια Χάμα και το Ιντλίμπ μετά την επίθεση των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα σε Ρώσους στρατιωτικούς.

Οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις έπληξαν ένα κέντρο διοίκησης που ανήκει στους υποστηριζόμενους από την Τουρκία αντάρτες, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας σχεδόν 100 μαχητές ως αποτέλεσμα.

Σήμερα, η ρωσική αεροπορία έβαλε στο στόχο μια έδρα  της Faylaq al-Sham στην περιοχή Tal Mardiqh στο νότιο Idlib με αρκετά χτυπήματα απεργίας.

Εκτός από την πλήρη καταστροφή της βάσης εντολών, το αεροπλάνο σκότωσε επίσης δεκατέσσερις τρομοκράτες που ανήκουν στην ισλαμιστική ομάδα και τραυμάτισαν άλλα 50 άτομα.


Με τη γνώση ότι οι ρωσικές δυνάμεις  επιτίθενται και σε μαχητικές ομάδες που δεν ανήκουν στην Αλ Κάιντα σε ολόκληρο τη βόρεια Hama και το νότιο Idlib, μπορεί να ειπωθεί ότι η ρωσική αεροπορία επεκτείνει τις επιχειρήσεις της για να καταστείλει πλήρως τις επιθετικές δυνατότητες όλων των τρομοκρατικών ομάδωνς στη βορειοδυτική Συρία.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η επέκταση των επιχειρήσεων των Ρώσων στο Ιντλίμπ σε βάρος των τουρκόφιλων τρομοκρατών γίνεται με το πράσινο φως της Αγκυρας, πράγμα πολύ πιθανό διότι:

α. Η μόνη λύση για την Αγκυρα στην περιοχή είναι να περάσει και πάλι στον έλεγχο της Δαμασκού
β. Όταν τελειώσει ο πόλεμος, οι χιλιάδες τρομοκράτες θα πρέπει κάπου να κατευθυνθούν με τη μαμά Τουρκία να αποτελεί ένα πιθανό προορισμό, εκτός εάν εξουδετερωθούν



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail