Ταβέρνα, κρασάκι και μεζέδες! Ο μόνος άνθρωπος που από το 2009 και μετά περνά ζωή και κότα στην Ελλάδα

Στρατής Μαζίδης

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, βρέθηκε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης σε ταβέρνα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης ενώ το e-koufalia.gr δημοσιεύει φωτογραφικό.

Ο κ. Καραμανλής 8 χρόνια μετά την εκούσια αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου απασχολεί την επικαιρότητα είτε με φωτογραφίες από διακοπές και ταβέρνες, είτε με κύκλους που συνήθως μιλούν για τον ίδιο.

Ένας άνθρωπος που κέρδισε με μεγάλη διαφορά δύο εκλογικές αναμετρήσεις κι ωστόσο κυβέρνησε 5,5 χρόνια δίχως να πράξει απολύτως τίποτε αλλά αντίθετα συμβάλλοντας κι αυτός στην καταστροφή, όχι μόνο αποδεχόμενος τα κρυφά χρέη που παρέλαβε αλλά συνεχίζοντας να διορίζει στο δημόσιο και να μοιράζει πρόωρες συντάξεις.

Όταν πια τα περιθώρια στένεψαν κι έπρεπε να δουλέψει, κουράστηκε κι έφυγε έχοντας διασφαλίσει ότι θα αποχωρήσει και πως δε θα ξαναεκλεγεί όπως το 2007 που καιγόταν όλη η Ελλάδα.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που σταθερά από το 2009 και μετά απολαμβάνει τη ζωή του χάρη στα βουλευτικά προνόμια που όλοι εμείς με θυσίες παρέχουμε σε βάρος των παιδιών μας σε 300 εκλεγμένους που διαρκώς μας απογοητεύουν.

Αν δεν επιστρέψει η ντροπή σε αυτόν τον τόπο (και όχι μόνο για τον Καραμανλή), δεν υπάρχει ελπίδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail