Το 1922 οι Έλληνες ήταν διαμελιστές το 2017 διαμελιστές είναι οι Κούρδοι για τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους

The National Interest
Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Ο Εθνομηδενισμός της αριστεράς και η πατριδοκαπηλία των ψευτοπατριωτών το 1922 οδήγησαν στην εγκατάλειψη των Ποντίων, Μικρασιατών και Ανατολικοθρακιωτών. Το 2017 οι ίδιοι ακριβώς κύκλοι κατηγορούν τους Κούρδους ως διαμελιστές.

Ώρα να μάθουμε να ξεχωρίζουμε μερικά πράγματα. Η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν ιμπεριαλιστικός νταβατζής και οι υπόδουλοι λαοί είχαν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν την ελευθερία τους χρησιμοποιώντας τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

Την ώρα που η εδώ αριστερά έβλεπε ως αντιιμπεριαλιστή τον εμπνευστή του Χίτλερ Κεμάλ γιατί έτσι ήθελε η μαμά Σοβιετική Ένωση, αυτός εξυπηρετώντας τον γερμανικό ιμπεριαλισμό γενοκτούσε τους γηγενείς λαούς της Ανατολίας.

Τη θέση των ψευτοπατριωτών του τότε πήραν σήμερα οι συνωμοσιολόγοι που αναμασώντας την προπαγάνδα των αδερφών Ρώσων, την ίδια ακριβώς που χρησιμοποίησαν τότε όταν απλά άλλαξαν καθεστώς για να βοηθήσουν τον Κεμάλ να διαπράξει τη γενοκτονία.

Ούτε η Τουρκία ούτε το Ιράκ ούτε η Συρία είναι έθνη, είναι τεχνητά δημιουργήματα των ιμπεριαλιστών που διατηρούνται με τη βία, με αυτή τη βία που προκάλεσε την άνοδο των ισλαμιστών. Όταν δεν υπάρχει έθνος η θρησκεία γίνεται ο μεγαλύτερος συνεκτικός κρίκος.

Πέρα από τη ρωσική η την αμερικανική προπαγάνδα πρέπει να κοιτάμε το εθνικό συμφέρον και η απελευθέρωση των γηγενών λαών είναι και προς το δικό μας συμφέρον.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail