Λεφτά υπάρχουν (για τα 13,000 παρά 4 λεπτά, για 4 λάστιχα θωρακισμένου αυτοκινήτου), ντροπή δεν υπάρχει


του Μιχάλη Χαιρετάκη


Λεφτά υπάρχουν  όπως έλεγε και προεκλογικά πριν αρκετά χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όμως τα λεφτά αυτά δεν υπάρχουν ούτε για τους μικροσυνταξιούχους που βλέπουν τη σύνταξή τους να μειώνεται χρόνο με το χρόνο, ούτε για τα μαγαζάκια της γειτονιάς που κατεβάζουν ένα ενα ρολά μη μπορώντας να αντέξουν την υπερφορολόγηση, ούτε για τους "μπλοκάκηδες" των 300-500 ευρώ που αντιμετωπίζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Λεφτά υπάρχουν για κάθε είδους σπατάλες, λεφτά υπάρχουν για να κοιμούνται οι πρωθυπουργικοί φωτογράφοι σε ξενοδοχεία, όπου η κάθε βραδιά κοστίζει περισσότερο απο τη σύνταξη ενός μηνα αρκετών συνταξιούχων .

Λεφτά υπάρχουν για να γίνεται απευθείας ανάθεση ελαστικών για θωρακισμένα κυβερνητικά οχήματα, με τιμές τριπλάσιες απο όσο κοστίζουν στη Γερμανία.

Αλλα γιατί να ψάξουν να βρούν καλύτερες τιμές; Μήπως πληρώνουν απο την τσέπη τους; Ή μήπως δεν είναι σημαντική η δουλειά να ζωγραφίζουν Γκουβέρνικες και να ποστάρουν στο facebook και στο twitter εξυπνάδες;

Αν φιλοτιμηθούν να απαντήσουν, μην περιμένετε κάποια σοβαρή απάντηση, ίσως να πουν οτι φταίει η κοινωνία και η παγκόσμια οικονομία οπως με την πετρελαιοκηλίδα ή οτι ήταν κλειστά τα υπόλοιπα μαγαζιά και δεν έβρισκαν ανταλλακτικά όπως με τα canadair.

Λεφτά υπάρχουν, ντροπή δεν υπάρχει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail