Τεράστιο κονβόι έγινε πυροτέχνημα από τα Sukhoi - Εκατοντάδες τρομοκράτες έφυγαν για "πιλάφι"

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις συνεχίζουν να εξολοθρεύουν ό,τι κινείται στη Συρία και δεν ανήκει στο συριακό στρατό και τους συμμάχους. Το τελευταίο διάστημα η προσοχή έχει στραφεί τόσο στη μάχη για την εκκαθάριση της Χάμα όσο και στις επαρχίες της Χομς και του Ντέιρ Εζόρ.

Τα ρωσικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν χτυπήματα σε βάρος πολύ μεγάλου κονβόι τρομοκρατών του ISIS που οπισθοχωρούσε κατευθυνόμενο προς την πόλη του Deir Ezzor, σκοτώνοντας εκατοντάδες μαχητές και καταστρέφοντας τα οχήματα σύμφωνα με δήλωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Η επίσημη ανακοίνωση σημειώνει ότι τα Sukhoi επιτέθηκαν σε μια μακρά συνοδεία οχημάτων toy ISIS που θεωρήθηκε ότι υποχωρούν προς την πόλη Deir Ezzor σκοτώνοντας πάνω από 200 μαχητές της τρομοκρατικής ομάδας.


Επιπλέον, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως τα χτυπήματα εναντίον του κονβόι είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή είκοσι ειδικών οχημάτων (SUV) με όπλα μεγάλης διαμέτρου καθώς και διάφορα θωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης.

Ακολουθεί το βίντεο από την επίθεση.



Φωτογραφίες αρχείου: Ρωσικό Υπουργείο Αμυνας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail