Έρχεται η νέα έκδοση των βαλλιστικών πυραύλων Iskander - Μεγαλύτερη εμβέλεια και νέες τεχνολογίες

Photo by Vitaly Kuzmin
Freepen.gr - Η κρατική εταιρεία Rostec ανακοίνωσε τα σχέδια για την ανάπτυξη βελτιωμένης παραλλαγής του συστήματος βαλλιστικών πυραύλων μικρής εμβέλειας Iskander για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Rostec σχεδιάζει να βελτιώσει τα λειτουργικά-τακτικά συστήματα πυραύλων της τα επόμενα δέκα χρόνια. Μετά το 2020 θα παρουσιαστεί η αναβαθμισμένη έκδοση του PTRC Iskander-M.

Η βελτιωμένη παραλλαγή του συστήματος βαλλιστικών βαλλιστικών πυραύλων μικρής εμβέλειας Iskander θα έχει αυξημένη εμβέλεια και θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα με πολύ κινητά τροχοφόρα.

Το σύστημα Iskander-M είναι εφοδιασμένο με δύο κατευθυνόμενα βλήματα μονής βαθμίδας με στερεό καύσιμο, μοντέλο 9M723K1. Ο καθένας ελέγχεται καθ 'όλη τη διαδρομή της πτήσης και είναι εξοπλισμένος με αδιαχώριστη κεφαλή. Κάθε βλήμα στο όχημα εκτόξευσης μπορεί να στοχεύει ανεξάρτητα σε δευτερόλεπτα.

Βεληνεκές: επίσημο 415 χλμ, φημολογούμενο 500 χλμ. Υψόμετρο πτήσης μέχρι 6-50 χλμ, βλήμα stealth, ελεγχόμενο σε όλα τα στάδια, όχι βαλλιστική διαδρομή πτήσης. Οι έντονες ελιγμοί κατά την απογείωση και την κάθοδο περιπλέκουν την πρόβλεψη του στόχου. Τέλος οι πύραυλοι πραγματοποιούν ελιγμούς κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail