Βίντεο - ντοκουμέντο! Έτσι σώζει ανθρώπινες ζωές το Πολεμικό Ναυτικό

Το Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του 2017, εκτός του κύριου επιχειρησιακού έργου του, συμμετείχε και συνεισέφερε ενεργά σε ποικίλες δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα, με σκοπό τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, στον ηπειρωτικό κορμό και στα νησιωτικά συμπλέγματα, αλλά και σε όλους όσους διαπλέουν το θαλάσσιο χώρο της ελληνικής επικράτειας.

Ενδεικτικά σημειώνεται η παροχή υπηρεσιών υγείας σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών, η εκτέλεση μεταφορών επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου (πχ υδροδότηση νησιών), η αεροδιακομιδή ατόμων που έχρηζαν άμεσης ιατρικής συνδρομής από απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές και η συνδρομή σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και σε επιχειρήσεις Έρευνας – Διάσωσης.

Ειδικότερα, το Πολεμικό Ναυτικό, σε συνεργασία με το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), συνέδραμε σε Επιχειρήσεις Διάσωσης, με τα ελικόπτερα ΠΝ (τύπου S-70B, Aegean Hawk).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail