Δύο ρωσικά υποβρύχια έρχονται στην Ανατολική Μεσόγειο - Θα χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις;

 © Piotr Kovalev/TASS
Freepen.gr - Δύο ρωσικά υποβρύχια βρίσκονται εν πλω από τον Βαλτικό Στόλο προς τη Μαύρη Θάλασσα κι έχουν εισέλθει στη Μεσόγειο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Βιτσάσελ Τρουκασόφνοφ, τη Δευτέρα όπως αναφέρει το πρακτορείο TASS.

"Δύο υποβρύχια ντίζελ - το Kolpino και το Veliki Novgorod - που βρίσκονται εν πλω από τη Βαλτική Θάλασσα προς τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας εισήλθαν στη Μεσόγειο", ανέφερε.

Τα υποβρύχια θα είναι μέρος της μόνιμης ομάδας του Ρωσικού Ναυτικού στη Μεσόγειο.

Τα υποβρύχια κινούνται στην επιφάνεια και συνοδεύονται από ένα ρυμουλκό του στόλου της Βαλτικής.

Το Kolpino και το Veliki Novgorod είναι το πέμπτο και το έκτο σε μια σειρά από έξι υποβρύχια του έργου 636.3 που κατασκευάστηκαν στα Ναυπηγεία ναυπηγείων για τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Πολύ πιθανό να δούμε τα δύο αυτά υποβρύχια τους επόμενους μήνες να λαμβάνουν μέρος σε επιθέσεις κατά τρομοκρατικών στόχων στη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail