Έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του το νέας γενιάς ρωσικό μαχητικό MiG-35

© Marina Lystseva/TASS
Freepen.gr - Το προηγμένο μαχητικό αεροσκάφος Mikoyan MiG-35 της Ρωσίας θα παρουσιαστεί στο στο Διεθνές Αεροπορικό Show MAAKS-2017, ενώ πτήσεις επίδειξης αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Διεθνές Στρατιωτικό Φόρουμ ARMY-2017, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MiG Aircraft Corporation Ilya Tarasenko.

"Θα παρουσιάσουμε τα αεροσκάφη MiG-35 στην αεροπορική επίδειξη MAKS-2017", δήλωσε ο Tarasenko ενώ πρόσθεσε ότι το μαχητικό αεροσκάφος MiG-35 θα πραγματοποιήσει πτήσεις επίδειξης στο φόρουμ Army-2017.

Το MiG-35 είναι ένα νέο μαχητικό πολλαπλών ρόλων 4++γενιάς της Ρωσίας. Πρόκειται για μια προηγμένη έκδοση των MiG-29K / KUB και MiG-29M / M2.  

Το αεροσκάφος έχει βελτιωμένη απόδοση πτήσης, ένα υπερσύγχρονο αεροηλεκτρονικό σύστημα και φέρνει ένα ευρύ φάσμα πυραύλων αέρος - αέρος και αέρος - εδάφους με καθοδήγηση.

 Οι δοκιμές πτήσης του MiG-35 ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2017

Φώτο από military.com

MiG 35

MiG 35
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail