Τη μετονομασία της Μεσογείων σε λεωφόρο Πεσόντων ΕΡΤ μελετά το Μαξίμου

Τη μετονομασία της λεωφόρου Μεσογείων σε λεωφόρο Πεσόντων ΕΡΤ μελετά σοβαρά το Μέγαρο Μαξίμου για να τιμήσει τους νεκρούς του Ραδιομεγάρου.

«Οι αγώνες τους θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλοι στη μνήμη μας» λέγεται ότι δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε σύσκεψη που είχε με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, το Νίκο Παππά και τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.

Ο σκοπός αυτής της κίνησης είναι να θυμόμαστε πάντα τη μαύρη διετία 2013-2015 που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά, μέχρι την στιγμή που άνοιξε πάλι η ΕΡΤ και απεκατεστάθη η αντικειμενικότητα, η ελευθεροφωνία, ο πλουραρισμός, η ανεξαρτησία της δημόσιας τηλεόρασης κ.ο.κ.

Τέλος κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν ότι αισθάνονται υπερήφανοι καθώς η ΕΡΤ είναι το μοναδικό πράγμα που άνοιξε επί των ημερών τους διατηρώντας όλα τα παλιά χαρακτηριστικά της στο ακέραιο και ακόμη...καλύτερα.


Γράφει ο Οδηγός Τρόλ..εϊ

* Το παραπάνω σατιρικό κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail