Ο Παπανδρέου έχασε τη δικαστική μάχη με τον Φαλτσιανί και την αγωγή των 500.000 ευρώ - Τι απαντά ο ίδιος

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας, με την υπ’ αριθμ. 2588/2017 απόφασή του, απέρριψε την αγωγή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου εις βάρος του πρώην υπαλλήλου της HSBC, Hervé Falciani .

Ο πρώην πρωθυπουργός ζητούσε σύμφωνα με το eleftherostypos.gr το ποσό των 500.000 ευρώ προς αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης, εξαιτίας των αναφορών που γίνονται στο πρόσωπό του στο βιβλίο του Falciani και μάλιστα, η αγωγή στρεφόταν και κατά του Αντζελο Μινκούτζι, Ιταλού δημοσιογράφου, με τον οποίο συνυπέγραψε το βιβλίο του ο τελευταίος.

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Γνωρίζαμε εξ’ αρχής, ότι η μάχη κατά του παρακρατικού συστήματος στο οποίο συμμετείχε ο Ερβέ Φαλτσιανί, που σκοπό είχε να δυσφημίσει τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και να διαμορφώσει μια ψευδή εικόνα για τον βίο και την πολιτεία του, δεν θα είναι εύκολη.

Και το γνωρίζαμε παρά το ότι, η Δικαιοσύνη, για την ίδια υπόθεση, έχει ήδη κρίνει και έχει καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμιση της Μαργαρίτας Παπανδρέου, τους διακινητές των ψευδών, στα οποία αναφέρεται με το βιβλίο του και ο Ερβέ Φαλτσιανί.

Ανεξάρτητα λοιπόν, από την όποια πρωτόδικη απόφαση της Δικαιοσύνης, η μάχη θα συνεχιστεί στον επόμενο βαθμό.

Μέχρι να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail