Κατέρρευσε ολοκληρωτικά η ISIS στην Παλμύρα - Ανοίγει ο δρόμος για το σπάσιμο της πολιορκίας στο Ντέιρ Εζόρ

Freepen.gr - Το Ισλαμικό Κράτος κατέρρευσε ολοκληρωτικά στην ανατολική ύπαιθρο της Παλμύρας, ύστερα από μεγάλη επίθεση του Συριακού Στρατού κατά μήκος του οδικού άξονα που συνδέει την επαρχία της Χομς με αυτή του Ντέιρ Εζόρ.

Όπως ανακοίνωσε το Συριακό Υπουργείο Αμυνας απελευθερώθηκαν όλο το τρίγωνο του Αράκ και ο σταθμό άντλησης πετρελαίο Τ-3 μετά από κατοχή που διήρκεσε περισσότερο από δύο χρόνο.

Απελευθερώθηκε επίσης η περιοχή της Talilah ενώ αφίχθησαν σημαντικές ενισχύσεις στην Παλμύρα ενόψει της μάχη για τη Σούκνα, η οποία αποτελεί το μόνο ουσιαστικό ενδιάμεσο σταθμό για το σπάσιμο της πολιορκίας του Ντέιρ Εζόρ, καθώς η μάχη για την απελευθέρωσή της αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή.

Εφόσον απελευθερωθεί η Σούκνα, τότε οι δυνάμεις του Στρατού καλούνται απλά να προελάσουν στην έρημο μέχρι το Ντέιρ Εζόρ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail