Ο οικονομικός εφιάλτης συνεχίζεται με εκπρόθεσμες (ν)τροπολογίες φτωχοποίησης των Ελλήνων

φωτο από: http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/09/nightmare_by_lucyluh.jpg
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Σε ένα νομοσχέδιο άσχετο, κατατέθηκαν εκπρόθεσμες (ν)τροπολογίες φτωχοποίησης των Ελλήνων. Σχεδόν οι μισές σελίδες αφορούν τους κανονισμούς των πλειστηριασμων και οι υπόλοιπες τις μειώσεις σε συντάξεις, τα εργασιακά και το φορολογικό.

Οι (ν)τροπολογίες αυτές ακροβατούν στα όρια της νομιμότητας και για το σκοπό αυτό επικαλούνται ανάλογες καταστάσεις για να μην κριθούν αντισυνταγματικές.

Διαβάζοντας τα κείμενα τους το σίγουρο είναι οτι θα ζήσουμε δύσκολες καταστάσεις , ενώ τα όποια ωφέλη θα προέρχονται απο τις περικοπές των συντάξεων (αυτό που λένε με περίσσιο θράσσος, μέτρα-αντίμετρα) Για να μην υπάρξει πραγματική γενοκτονία, να πεθαίνει ο κόσμος απο έλλειψη τροφής και υγειονομικής περίθαλψης, ξαναμοιράζουν τα χρήματα κόβωντας απο τις συντάξεις.

Αυτό που σίγουρα χρήζει ψυχιατρικής διερεύνησης είναι απο τη μια διαρρέουν οτι δε θα εφαρμόσουν τα μέτρα γιατί βλέπουν οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση απο την πλευρά των δανειστών και απο την άλλη να συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς να φέρνουν προς ψήφιση νέες (ν)τροπολογίες...




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail