Το θράσος του πρωθυπουργού της Τουρκίας δεν έχει όριο: Οι φυσικές πηγές της Ανατολικής Μεσογείου ανήκουν στην ανθρωπότητα

φωτο από: twitter @TC_Basbakan
Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Η Τουρκική κυβέρνηση που αφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας μέσω των παραβιάσεων, δε δείχνει καμιά υποχωρητικότητα στο θέμα της Κύπρου. Θεωρεί όπως φαίνεται από τη δήλωση Γιλντιρίμ το φυσικό αέριο της Κύπρου και της Κρήτης κληρονομιά της αθρωπότητας.

Τα δικά σας δικά μου με όποιο τρόπο είναι δυνατόν, αν δεν μπορώ στρατιωτικά να το κατακτήσω ή να το αμισβητήσω, είμαι πρόθυμος να το μοιραστώ με άλλους αρκεί να έχω μερίδιο από κάτι που δεν μου ανήκει.

Τυνήσιοι ξεκίνησαν καμπάνια για να ακυρωθεί η επίσκεψη του Ερντογάν στην χώρα λόγω σχέσεων με τζιχαντιστές.

Την ίδια στιγμή κανένας ευαίσθητος δεν σκέφτηκε να προγραμματίσει καμία διαδήλωση για την επίσκεψη Γιλντιρίμ, λογικό για ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων ανθρωπιστών η Παλαιστίνη ήταν πάντα πιο κοντά από την Κύπρο. 

Λογικό εδώ δεν ενοχλήθηκαν ποτέ απο τους πολιτικούς κρατούμενους των Τούρκων όυτε καν απο τα 700 παιδιά που το 2010 βρίσκονταν στις φυλακές της χωρας συχνά μόνο και μόνο επειδή πέταξαν πέτρες σε διαδηλωτές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail