Σύριος δημοσιογράφος: Στην Τουρκία κλέβουν τα όργανα των προσφυγόπουλων ενώ είναι ακόμη ζωντανά

Freepen.gr - Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο γνωστός Σύριος δημοσιογράφος Maytham Al Ashkar ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν και στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Mayadeen.

Ο Ashkar δημοσιεύει βίντεο στο twitter όπου φαίνεται να βρίσκονται προσφυγόπουλα από τη Συρία σε ένα άτυπο "νοσοκομείο".

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, ο οποίος είναι αξιόπιστος και έχουμε μιλήσει διαδικτυακά μαζί του αρκετές φορές στο παρελθόν, το βίντεο είναι από την Τουρκία όπου τα όργανα των προσφυγόπουλων αφαιρούνται ενώ είναι ακόμη εν ζωή.

Ο ίδιος διαβεβαίωνει για την αυθεντικότητα του βίντεο το οποίο είναι πράγματι συγκλονιστικό, ωστόσο αποφασίσαμε να μην το αναπαράξουμε.

Στο παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει στη Freepen.gr τις αποκαλύψεις του ιρανικού πρακτορείου FNA όπου τα θύματα εμπορίας οργάνων σε Συρία και Ιράκ από το Ισλαμικό Κράτος και τους "μετριοπαθείς" φίλους της Δύσης υπερβαίνουν τα 25.000.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το παρακάτω βίντεο από το 2014 όπου γίνεται λόγος για 18.000 παιδιά από τη Συρία που έπεσαν θύματα εμπορίας οργάνων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail