Έξαλλος ο Καμμένος! Έτοιμος να δώσει εντολή στα ελληνικά υποβρύχια να βυθίσουν τη βάρκα των Τούρκων στον Αγιο Δομίνικο

Έξαλλος είναι ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος μετά το χθεσινό αγώνισμα Ελλάδας - Τουρκίας στο Survivor στον Αγιο Δομίνικο.

Ο Πάνος Καμμένος παρακολούθησε τον αγώνα από το Εθνικο Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) μαζί με τους επιτελείς του Πενταγώνου.

Ο υπουργός φάνηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ελληνική ομάδα παρά την ήττα με 10-7 ενώ κάθε φορά που κέρδιζε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κουνούσε το μεσαίο δάκτυλο βλέποντας τους κατσουφιασμένους Τούρκους.

Ωστόσο εξοργίστηκε με τα καραγκιοζιλίκια των Τούρκων, όπως οι κραυγές ενός κοκκινοτρίχη που περισσότερο έμοιαζε με κεντρικό αμυντικό της Σαουθάμπτον παρά με Τούρκο ή οι κινήσεις του μποξέρ που ο Ρόκι Μπαλμπόα θα ξάπλωνε από τον πρώτο γύρο ή οι έντονες αντιδράσεις του Τούρκου παίκτη που έκανε τρεις ήττες και χτυπιόταν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ελληνικά υποβρύχια κλάσης Παπανικολής βρίσκονται στα ανοικτά της παραλίας των Τούρκων στον Αγιο Δομίνικο και έχουν λάβει εντολή να βυθίσουν τις βάρκες των Τούρκων σε περίπτωση που φανούν κι απόψε προκλητικοί.

Τέλος έλαβαν εντολή τρία ελληνικά Mirage να κάνουν χαμηλές πτήσεις πάνω από την παραλία των Μαχητών και Διασήμων αποδίδοντας τιμές στο Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, το Μάριο Πρίαμο και την Ευριδίκη, τους οποίους ο υπουργός χαρακτήρισε ως άξια τέκνα της πατρίδος.

Γράφει ο Οδηγός Τρόλ..εϊ

* Το παραπάνω σατιρικό κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail