Βασική προϋπόθεση του να βάλεις γραβάτα, είναι πρώτα να έχεις φορέσει πουκάμισο και παντελόνι

Του Στρατή Μαζίδη

Για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση επέστρεψε με άδεια χέρια από ένα Eurogroup. Ο Αλέξης Τσίπρας που διατυμπάνιζε ότι είναι τόσο καλά τα νέα ώστε μάλλον σύντομα θα φορέσει γραβάτα, διαψεύστηκε.

Αυτή είναι η ζωή. Δε θα διαψεύδει μόνο ο Τσίπρας τις προσδοκίες των άλλων, αλλά θα καταρρέουν και οι δικές του.

Προφανώς κάτι του είχαν τάξει, όλο και κάποια χαραμάδα θα του είχαν αφήσει και ο πολιτικός μηχανικός άρχισε να στήνει τη μηχανή του. Έμεινε όμως χωρίς εξαρτήματα. Το σακίδιο του Τσακαλώτου είχε μόνο νερό και κανένα κρακεράκι.

Βλέπετε, εάν δεν εργάζεσαι σε κανένα καμπαρέ ώστε να φορέσεις μόνο τη γραβάτα, βασική προϋπόθεση είναι να έχεις βάλει πρώτα το πουκάμισο και κυρίως το παντελόνι σου.

Ο Τσίπρας επιμένει να θέλει να βάλει πρώτα τη γραβάτα.

Αυτά δε γίνονται.

Διαγραφή χρέους με παρακάλια και "ναι σε όλα" δε γίνεται. Μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν φοράς παντελόνια και συμπεριφέρεσαι ανάλογα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail