Το φαινόμενο να κλέβεις ιατρικό εξοπλισμό 400.000 ευρώ κάτω από τη μύτη της ΓΑΔΑ

Του Στρατή Μαζίδη

«Δουλειά ετών που μάζευα ένα-ένα τα εργαλεία χάθηκε σε μια ώρα και δεν ξέρω αν υπάρχει το κουράγιο να κάνουμε ξανά το ίδιο» κατέληξε απογοητευμένος ο διευθυντής της γαστρεντερολογικής κλινικής του Aγιου Σάββα, κ. Ξυνόπουλος.

«Πώς κατάφεραν οι άγνωστοι να βγουν με τον εξοπλισμό αυτό και να μη γίνουν αντιληπτοί;» διερωτώνται οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Το ότι αυτός ο εξοπλισμός ήταν ένα καρποφόρο δένδρο δωρεών προς βοήθεια του ιατρικού προσωπικού και των ασθενών συνανθρώπων μας, δεν απασχόλησε καθόλου τους διαρρήκτες.

Το αστείο (αν υπάρχει) της υπόθεσης είναι πως όλα αυτά έγιναν κάτω από τη μύτη της ΓΑΔΑ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Οι διαρρήκτες μπήκαν και έφυγαν σαν κύριοι. Το ότι η Αστυνομία βρίσκεται ακριβώς δίπλα, δεν τους απασχόλησε ούτε δευτερόλεπτα.

Όπως και να το κάνουμε η σημειολογία έχει τη σημασία της σε μια χώρα η οποία βλέπει τη διάλυσή της σε πλήρη εξέλιξη. Η χώρα κυριολεκτικά τελεί σε καθεστώς αναρχίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail