Το ξύλο στη Βουλή είναι…παράδοση! Δείτε τι έγινε το 1993 με τον Κεδίκογλου του ΠΑΣΟΚ και τον Κόρακα του ΚΚΕ

Του Γιώργου Αδαλή

Πωπω, τι μνήμη που έχει η δημοσιογραφία μας! Συναγωνίζεται επάξια τα χρυσόψαρα. Πρώτη φορά λένε όλοι οι δημοσιογράφοι συνέβη τέτοιο πράγμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! Μάλιστα κυρίες και κύριοι, πρώτη φορά. Και μέσα στην αποστειρωμένη γυάλα του Ελληνικού μιντιακού συστήματος, δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τους φωνάξει: “τι λέτε ρε κερατάδες. Tί είναι αυτά που τσαμπουνάτε στν κόσμο; Το ξύλο στη Βουλή είναι παράδοση! ”

Δυστυχώς φίλες και φίλοι, σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, της εκπουτάνευσης και της κιναιδοποίησης του πολιτικού μας συστήματος –όπως είχε πει και ο Καργάκος- το μυαλό των διαμορφωτών της κοινής γνώμης έχει γεμίσει άχυρο και σανό. Και για τα 40 χρόνια μίζας, κλεψιάς και αρπαγής του πλούτου μας, τους φταίει η Χρυσή Αυγή. Για την παράδοση της χώρας στους αποικιοκράτες του Βερολίνου τους φταίει ο Κασιδιάρης επειδή χάνει την ψυχραιμία του και ρίχνει σφαλιάρες αριστερά και δεξιά.

Και ο Κασιδιάρης και η παρέα του απειλούν λένε το ναό της Δημοκρατίας! Λες και η πραγματική Δημοκρατία τρομάζει από κάθε λογής Κασιδιάρηδες. Λες και Κασιδιαρηδες δεν υπάρχουν σε όοοοολα τα κόμματα του κοινοβουλίου.


Ξέχασαν όλοι αυτοί φαίνεται, ότι εκτός της γυάλας διαβιούν εκατομμύρια άνθρωποι! Άνθρωποι που θυμούνται την πολύ άγρια επίθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κεδίκογλου, με μπουνιές στον βουλευτή του ΚΚΕ Κόρακα σε συνεδρίαση το 1993.


Και τα ξεχνάνε όλα αυτά γιατί άλλο να ρίχνει μπουνιές μέσα στη βουλή το Δημοκρατικό Τόξο κι άλλο να τις ρίχνει η Χ.Α. Βέβαια…

Και φοβούνται μη γίνουμε ρεζίλι όπως η Ουκρανία, η Τουρκία και οι Ασιατικές χώρες όπου οι βουλευτές πλακώνονται μεταξύ τους.

Εν τω μεταξύ η ΝΔ ανέθεσε το ρόλο του κήνσορα σε ποιον λέτε! Στο Βορίδη. Που κυκλοφορούσε με τα τσεκούρια όταν κυνηγούσε τους κομματικούς εχθρούς του. Αν είναι δυνατόν…

Και να’ταν μόνο ο «παίζουμε Κεδίκογλου»;

Σε μια φωτογραφία που σας παραθέτω παρακάτω, βλέπετε Ελληνες βουλευτές ενός κόμματος, του Κέντρου, να πλακώνονται στο ξύλο εντός του Κοινοβουλίου. Αγριο ξύλο γιατί οι μισοί δεν ήθελαν υπουργό Αμυνας τον εκλεκτό του Παπανδρέου και οι άλλοι μισοί ήθελαν έναν άλλο, τον εκλεκτό του Παλατιού. Και έγινε το Κοινοβούλιο γης μαδιάμ!



Πολύ φοβάμαι ότι τα χρυσόψαρα έχουν μεγαλύτερη μνήμη από τους Ελληνες δημοσιογράφους.

Και ακόμα χειρότερα, πολύ φοβάμαι ότι στον κατήφορο αυτό, ο Ελληνας και η Ελληνίδα δεν κατάλαβαν ότι μόλις έφαγαν ένα αγγούρι, που ονομάζεται 4ο Μνημόνιο!

Σαφώς και δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους εικόνες μέσα στο κοινοβούλιο. Σαφώς και δεν μου αρέσουν οι τσαμπουκάδες και οι κουτσαβακισμοί!

Αλλά για σταθείτε ρε μαστόρια. Λυσσάτε μόνο όταν ρίχνουν σφαλιάρες οι χρυσαυγίτες ενώ κάνετε μόκο όταν γίνεται το ίδιο από την άλλη πλευρά;

Συνεχίστε έτσι παιδιά! Είστε σε πολύ καλό δρόμο. Με δεδομένη την φτώχεια και την ανέχεια, σπρώχνετε την ακροδεξιά σε διψήφια ποσοστά! Και ποιος ξέρει; Αν προσπαθήσετε λιγάκι παραπάνω, ίσως καταφέρετε να την κάνετε και Κυβέρνηση μια μέρα…

ΥΓ
Κυριάκο, καλά έκαμες και δεν μίλησες καθόλου, γιατί ποιος ξέρει, όλο και κάποιος θα θυμόταν τι έγινε το 1965 στα Ιουλιανά με τον μπαμπά σου!!!

(*το gif με την φωτό του Κεδίκογλου το πήρα από την σελίδα του φίλου μου Κύρου Μανούσκα)

* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail