Πούτιν: Ο πατριωτισμός του λαού είναι το κλειδί της δύναμης της Ρωσίας

Alexei Pavlishak/TASS
Freepen.gr - Το πνεύμα του πατριωτισμού είναι το κλειδί για τη δύναμη και την επιτυχία στην οικονομία και τους άλλους τομείς της Ρωσίας, υποστήριξε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη σύνοδο ολομέλειας του ετήσιου φόρουμ των μέσων ενημέρωσης που διοργανώνονται από All-Russia People’s Front σύμφωνα με το ΤΑΣΣ.

Ο Πούτιν ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες που ενήμερωσαν το φόρουμ για τα έργα που αποσκοπούν στη διατήρηση της μνήμης των πράξεων θάρρους που έγιναν κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου:

 «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι 'αυτό που κάνουμε, να ενώσουμε τους ανθρώπους που νοιάζονται τόσο πολύ για το παρελθόν μας, για τους πατέρες μας και τις ηρωικές πράξεις των παππούδων μας. Είναι σημαντικό για εμάς και τα παιδιά μας», δήλωσε ο Πούτιν. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτό κάνει τη χώρα μας πιο δυνατή»:

«Η Ρωσία είναι ισχυρή λόγω του πνεύματος του λαού, το πνεύμα του πατριωτισμού. Αυτό είναι ένα απολύτως προφανές πράγμα. Και από αυτό εξαρτάται η επιτυχία μας στην οικονομία και σε άλλους τομείς».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail