ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΗΜΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ των ΗΠΑ στο Ντέιρ Εζόρ - Έπληξαν αποθήκη καυσίμων και σκότωσαν εκατοντάδες αμάχους με τα αέρια!

φωτο αρχείου
Freepen.gr - Ρεπορτάζ από τη Συρία αναφέρουν ότι εκατοντάδες άμαχοι (presstv) έχασαν τη ζωή τους μετά από μια αεροπορική επιδρομή της υπό αμερικανική ηγεσία συμμαχίας που έπληξε τα αποθέματα φυσικού αερίου που ελέγχουν οι τρομοκράτες στο Deir Ezor το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Το Συριακό Γενικό Επιτελείο (Σ.Γ.Ε.) υποστηρίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ότι τα αεροσκάφη του συνασπισμού χτύπησαν αποθήκη του ISIS στο χωριό Hatila, ανατολικά του Deir Ezor «και το σύννεφο λευκού καπνού που μετατράπηκε σε κίτρινο» σκότωσε εκατοντάδες αμάχους τη Μεγάλη Τετάρτη μεταξύ των ωρών 17:30 και 17:50.

Το τεράστιο σύννεφο εμπεριείχε μεγάλη ποσότητα τοξικών υλικών που όπως αναφέρει το Σ.Γ.Ε. προκάλεσε το θάνατο μεγάλου αριθμού αμάχων εξαιτίας της ασφυξίας προέκυψε από την εισπνοή τοξικών ουσιών.

Οι ΗΠΑ δια του εκπροσώπου τύπου του συνασπισμού αρνήθηκαν, φυσικά, το γεγονός.

Άραγε θα υπάρξει καταδική του εγκλήματος των ΗΠΑ; Ή μόνο τα δήθεν χημικά σκοτώνουν;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail