Ξεσηκωμός στη Τουρκία από τον κόσμο - Με φυλακή, διώξεις και βασανιστήρια απειλεί ο Ερντογάν

Στρατής Μαζίδης

Μετά το CHP και το φιλοκουρδικό HDP ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει ένσταση στην Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή για την ακύρωση του Δημοψηφίσματος.

Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της Επιτροπής (φωτο) σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν όλες οι ενστάσεις και τα παράπονα που έχουν διατυπωθεί με κεντρικό αίτημα την ακύρωση της ψηφοφορίας.

Παράλληλα μεγάλες καθημερινές συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε καθημερινό επίπεδο. ΣεΚωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Αγκυρα, Εσκί Σεχίρ έλαβαν χώρα μεγάλες διαδηλώσεις.

Ωστόσο αυτές προκαλούν δυνατό πονοκέφαλο στον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος δήλωσε πως η τρομοκρατία του δρόμου όπως του πάρκου Γκεζί θα αντιμετωπιστεί ως ξένη παρέμβαση και θα αντιμετωπιστεί όπως η απόπειρα παξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Με άλλα λόγια ο Ερντογάν υπόσχεται φυλακή, διώξεις και βασανιστήρια στους διαδηλωτές.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail