Το Ελληνικό Δημόσιο από τον Τσοχατζόπουλο όχι μόνο δεν πήρε φράγκο αλλά πλήρωσε κιόλας

Του Στρατή Μαζίδη

Όταν πριν από περίπου δύο μήνες σημειώναμε μέσω της Freepen.gr ότι το βασικό στην περίπτωση Τσοχατζόπουλου δεν είναι να κρατάμε έναν σχεδόν ετοιμοθάνατο στη φυλακή αλλά να δούμε αν το Ελληνικό Κράτος αποζημιώθηκε για όλα όσα καταδικάστηκε ο πάλαι ποτέ κραταιός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, είχαμε τις υποψίες μας.

Σήμερα λοιπόν στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά FM ακούσαμε αυτό που υποψιαζόμασταν. 

Τι;

Ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχει πάρει φράγκο από όλη την ιστορία με τον Τσοχατζόπουλο, εκτός της δέσμευσης των ακινήτων του που όμως η αξία τους στη σημερινή εποχή δεν είναι αυτή που ήταν προ μερικών ετών.

Τι έγιναν τα χρήματα που υπήρχαν σε διάφορους λογαριασμούς; Τα κράτησαν δεσμευμένα οι τράπεζες, σύμφωνα με το γνωστό δημοσιογράφο.

Με άλλα λόγια από το 2012 η Ελλάδα δεν αποζημιώθηκε στο ελάχιστο για όλα όσα καταδικάστηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος αλλά τον πλήρωσε κιόλας.

Πώς τον πλήρωσε;

Χρηματοδοτώντας το κόστος της παραμονής του στις φυλακές, στις όποιες άθλιες φυλακές διαθέτει αυτός ο τόπος που μας ντροπιάζουν και ουδεμία σχέση έχουν με ό,τι χαρακτηρίζεται ως σωφρονισμός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail