Κείμενο-καταπέλτης για τον Τσίπρα: Αλέξη, είναι ντροπή να μας φτύνεις στα μούτρα λέγοντας ότι δεν υπάρχει κρίση. Είσαι ανήθικος!

Ειρήνη Αγαπηδάκη στο facebook

Αλέξη,

είναι ντροπή να βγαίνεις και να μας φτύνεις στα μούτρα λέγοντας ότι δεν υπάρχει κρίση επειδή φέτος είδες πολλούς να πηγαίνουν εκδρομή τις ημέρες του Πάσχα, την ώρα που, με βάση τα στοιχεία της Κομισιόν για το 2015 (τώρα η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη όπως δείχνουν τα ευρήματα άλλων ερευνών):

• Στη χώρα που κυβερνάς, το 35,7% του πληθυσμού είναι σε φτώχεια και κινδυνεύει με κοινωνικό αποκλεισμό.
• Στη χώρα που κυβερνάς, το 22,2% στερείται βασικά υλικά αγαθά.
• Στη χώρα που κυβερνάς, το 12,3% έχει ανάγκες υγείας που δεν καλύπτονται (2η θέση στην Ε.Ε).
• Η χώρα που κυβερνάς, βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση ως προς τις πολιτικές που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου της φτώχειας.

Είναι ντροπή να φτύνεις στα μούτρα τους νέους λέγοντας ότι το κυριότερο τους πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μια γκαρσονιέρα να πάνε με τη γκόμενα, την ώρα που:

• Στη χώρα που κυβερνάς, το 17,2% των νέων δε σπουδάζουν και δεν εργάζονται (5η θέση στην Ε.Ε) - αυτό σημαίνει ότι θα ζήσουν μια ζωή χειρότερη από ότι οι γονείς τους.
• Στη χώρα που κυβερνάς, υπάρχει η υψηλότερη ανεργία στην Ε.Ε. με ποσοστό 24,9% (1η θέση, όσκαρ) και είναι στην τελευταία θέση στις πολιτικές για την υποστήριξη της εργασίας.
• Στη χώρα που κυβερνάς, τα νοικοκυριά έχουν το χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα στην ΕΕ (τελευταία θέση, πάτος του πάτου) και μάλιστα, είναι μια από τις δύο χώρες που τα νοικοκυριά έχουν λιγότερο εισόδημα σε σχέση με το 2005.

Είσαι ο νεότερος πρωθυπουργός που είχε η χώρα και εκείνος που υποτίμησε τους νέους πιο πολύ από κάθε άλλον.

Είσαι πατέρας και άφησες να κακοποιηθούν προσφυγόπουλα, ενώ καταδίκασες τα ελληνόπουλα στη φτώχεια και σε μια ζωή χειρότερη και μικρότερη. Κοινωνικές ανισότητες το λένε, αλλά για την Αριστερά είναι πάντα χρήσιμες ως εργαλείο. Δεν τη νοιάζει η φτώχεια, απλά τη χρησιμοποιεί.

Δεν κάνεις για Πρωθυπουργός, το έχουμε καταλάβει όλοι, αλλά δε χρειαζόταν να είσαι τόσο μα τόσο εγκληματικά ανήθικος.
Δεν είστε απλά η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα, είστε από τους χειρότερους ανθρώπους που υπήρξαν ποτέ στην ελληνική κοινωνία.

Είναι ντροπή, είναι εμετικό, τρισάθλιο, γιατί με όσα είπες προχτές στον Χατζηνικολάου, είναι σαν να ισχυρίστηκες ότι το παιδάκι τεσσάρων χρονών που βιάστηκε, το απόλαυσε.

Ηθικά, είναι ακριβώς το ίδιο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail