Έλληνες…Είμαστε εν τέλει, συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττεται ενάντια στο Θεό και την πατρίδα μας

Έλληνες είμαστε εν τέλει συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττεται ενάντια στο Θεό και την πατρίδα μας.

Είμαστε συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττεται στους νεκρούς της χώρας, που υπερασπίσθηκαν την ελευθερία και τα ιερά χώματα αυτού του τόπου. 

Η Μνημονιακή Βουλή αφαιρεί από το Σύνταγμα, τη φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίς και Αδιαίρετης Τριάδας». Το αποτέλεσμα η χώρα μας σε λίγο καιρό να μην είναι το Ορθόδοξο Κράτος που ξέραμε. Να μην έχει ένα στράτευμα συμπαγές, αλλά πλέον να μπορεί να υπηρετεί όποιος προσέρχεται σε αυτήν τη χώρα. Ίσως κάποιοι από εμάς να προλάβουν να δουν Πρόεδρο Δημοκρατίας έναν μη Ελληνα, εφόσον αφαιρείται και από τον όρκο.

Έλληνες ντροπή μας!

Πλέον η ασέβεια απέναντι στο Θεό και τους ήρωες μας θα γίνει χωρίς καμία διαμαρτυρία. 

Ντροπή σε όλους αυτούς που σφετερίζονται την πολιτική και που συντόμως θα έρθουν να μας ζητήσουν την ψήφο ως δήθεν μη μνημονιακοί.

Ντροπή στον Κλήρο και τους Μονάχους που δέχονται την ασέβεια αυτή προς το Θεό, που εν τέλει επί της ουσίας αθετούμε όλοι μαζί την υπογραφή για την Ελευθερία που έβαλε η Παναγία το 1821.

Βλέπετε εν τέλει διαλέξαμε όλοι μαζί το Μαμμωνά και όχι το Θεό…

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ…

Θεέ μου ας πέσει το «κακό» τουλάχιστον στη γενιά μας και όχι στις επόμενες που δε θα έχουν καμία ευθύνη.

ΣΜΡΟΣ ΠΝ. Τσακάλης Αθανάσιος

«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»
[ Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"]
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail