Διεθνής διασυρμός της την αλληλέγγυας Ελλάδας του Αλέξη - Προσφυγόπουλα & μεταναστόπουλα εκδίδονται για 15 ευρώ

Freepen.gr - Διεθνής διασυρμός της αλληλέγγυας Ελλάδας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των Γιάννη Μουζάλα - Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Η τελευταία όταν άνοιγε με δηλώσεις της τα σύνορα, σημείωνε πως ελέγχει την είσοδο. Θα έπρεπε όμως να ελέγχει και τη συνέχεια σε μια χρεοκοπημένη χώρα η οποία αδυνατεί να θρέψει τα δικά της παιδιά στέλνοντάς τα στο εξωτερικό.

Γιατί αν ήλεγχε τι απογίνονται αυτοί οι άνθρωποι, θα είχαν πιθανώς αποτραπεί τα όσα αναφέρει η έκθεση του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Την έκεθεση συνυπογράφουν η δρ. Βασιλεία Διγιδίκη και η καθηγήτρια Ζακλίν Μπαμπά στο κέντρο υγείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του πανεπιστημίου.

Η έκθεση αναφέρει ότι παιδιά από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχουν παγιδευτεί στην Ελλάδα, αδυνατούν να πληρώσουν τους δουλέμπορους κι αναζητούν έσοδα στην πορνεία για να καλύψουν τα μεταφορικά τους.δίχως να μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα που ζητούν οι λαθροδιακινητές, για να τα μεταφέρουν.

Σύμφωνα με την έκθεση, η μέση τιμή σεξουαλικής συνεύρεσης με ένα παιδί είναι 15 ευρώ.

Συνήθως πρόκειται για αγόρια από το Αφγανιστάν, τη Συρία, το Ιράκ και το Ιράν ενώ η πλειοψηφία των πελατών είναι ενήλικοι άνδρες άνω των 35 ετών.

Η έκθεση καταγράφει επίσης βιασμούς και άλλες μορφές σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών σε καταυλισμούς καθώς επίσης αύξηση των παιδικών γάμων αλλά και εκβιασμούς κακοποιημένων από συμμορίες που έχουν εξευτελιστικές φωτογραφίες τους και τα απειλούν ότι θα τις στείλουν στις οικογένειές τους, στην πατρίδα τους.

Αυτά συμβαίνουν στην αλληλέγγυα Ελλάδα, η οποία διώκει, σταμπάρει και στιγματίζει όσους διατυπώνουν λόγο εκφέροντα ανησυχία ενώ παράλληλα "προστατεύει" αυτά τα παιδιά αφήνοντάς τα έρμαια στα χέρια κακοποιών και εκθέτοντάς τα σε κινδύνους. Τι χαρακτήρα πλάθουν άραγε τα παιδιά αυτά όταν βιώνουν αυτές τις τρομερές καταστάσεις;

Αλληλεγγύη δε σημαίνει ανοίγω τις πόρτες και δια της ανοχής μου καθίσταμαι συνένοχος στο έγκλημα. Αλληλεγγύη σημαίνει την ύπαρξη ενός σοβαρού κράτους με αρχή, μέση και τέλος, ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Αν δεν υπάρχει τέτοιο κράτος, τότε οι λεκτικοί ηρωισμοί και η αλληλεγγύη της κάμερας, καλό είναι να αποφεύγονται. Αποδεικνύονται κυριολεκτικά εγκληματικές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail