Ραγδαίες εξελίξεις - Η Συρία κατέρριψε μαχητικό αεροσκάφος του Ισραήλ και χτύπησε ακόμη ένα - Διαψεύδει η IDF

Freepen.gr - Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε ισραηλινό μαχητικό όταν μοίρα πολεμικών αεροσκαφών παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας.

"Στις 2:40 π.μ. το πρωί, μια μοίρα τεσσάρων ισραηλινών μαχητικών αεροπλάνων παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Συρίας μέσω του Λιβάνου κοντά στην περιοχή Al-Bureij, και στόχευσαν θέση στρατού κοντά στην Παλμύρα στην Χομς" αναφέρει η επίσημη δήλωση που εκδόθηκε από το συριακό Γενικό Επιτελείο και συνεχίζει:

«Συστήματα αεράμυνας του συριακού στρατού απάντησαν και κατάφεραν να καταρρίψουν ένα μαχητικό τζετ, να πετύχουνι ένα άλλο, αναγκάζοντας έτσι να αποσυρθούν».



Η κλιμάκωση αναφέρθηκε επίσης από τον Avija na Adrain, τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, ο οποίος έγραψε ότι «κατά τη διάρκεια στόχευσης διάφορων στόχων στη Συρία, τα ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα στοχεύθηκαν από αντιαεροπορικούς πυραύλους που τροφοδοτούνται από το συριακό στρατό."

Ο Adrain δήλωσε ακόμη ότι ένας από τους πυραύλους αναχαιτίστηκε από το Iron Dome και συνετρίβη σε μια περιοχή στα βόρεια της Ιερουσαλήμ.

Ο ισραηλινός στρατός αρνείται ότι χτυπήθηκαν αεροσκάφη του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail