Extreme ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού - Τι γίνεται κάτω από τη μύτη των γονέων μέσα στο σπίτι τους

Freepen.gr - Ανατριχιαστικό είναι το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού για το ereportaz.gr σύμφωνα με το οποίο 12χρονη μαθήτρια της ΣΤ' Δημοτικού προχώρησε σε παρά φύση ερωτική πράξη με 16χρονο που γνώρισε στο Facebook και στη συνέχεια είδε το βίντεο να αναρτάται στο κοινωνικό δίκτυο.

Το σοκαριστικό είναι πως η 12χρονη γνώρισε τον 16χρονο στο διαδίκτυο και όπως η ίδια καταθέτει, κανόνισαν να πάει σπίτι της να κάνουν σεξ, αποδεχόμενοι να έρθουν και τρεις φίλοι του. Παράλληλα η ίδια κάλεσε μια δική της φίλη η οποία είχε μαζί της και τη μικρή της αδερφή. Σε κάποια στιγμή ο 16χρονος την οδήγησε στο δωμάτιο, της ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι και ασέλγησε παρά φύση. Η ίδια όμως είπε πως το έκανε με τη θέλησή της ενώ στο δωμάτιο μπήκαν και παρακολουθούσαν οι φίλοι του 16χρονου. Όπως καταθέτει η φίλη της 12χρονης τους είδε να φιλιούνται στο δωμάτιο, το είπε στους φίλους του 16χρονου που ήταν στο σαλόνι και τότε μπήκαν τα αγόρια στο δωμάτιο με το ένα να επιδίδεται σε πράξεις αυτοϊκανοποίησης.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της 12χρονης ενημερώθηκε από συγγενή της ότι κυκλοφορεί πορνογραφικό βίντεο με πρωταγωνίστρια της κόρης. Η μητέρα προσήλθε στην Ασφάλεια Αττικής και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Η φοβερή αυτή υπόθεση, της οποίας το αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε στο ereportaz.gr έρχεται να θέσει πολύ σοβαρά ερωτήματα ως προς την πρόσβαση των παιδιών στο διαδίκτυο από μικρή ηλικία, το αν πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος που να τα προστατεύει, αν θα πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί στη χρήση του ώστε να αποφευχθούν τυχόν δραματικές προεκτάσεις της αλλά και την ωριμότητά τους όταν συνομιλούν με άγνωστα άτομα, τα οποία προσκαλούν στο σπίτι τους με τους γονείς σε πλήρη άγνοια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail