Κέντρα Υγείας με εργαζόμενους να κάνουν έρανο για να πλύνουν σεντόνια, να αγοράσουν γάζες, σύριγγες και χαρτί υγείας

Freepen.gr - «Η Υγεία στηρίζεται στη φιλανθρωπία!!! Ούτε χαρτί υγείας δεν έχουν πια τα Κέντρα Υγείας. Συχνά οι εργαζόμενοι κάνουν έρανο μεταξύ του για να πλύνουν τα σεντόνια, να αγοράσουν γάζες, σύριγγες, χαρτί υγείας. Δεν έχουν πετρέλαιο να κινήσουν τα Ασθενοφόρα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ προωθώντας δελτίο τύπου του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων με το οποίο εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε Φορείς της περιοχής για δωρεές υλικών καθαριότητας και υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, τα Κέντρα Υγείας απευθύνονται στις Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών και η απάντηση είναι στερεότυπη:

«Δεν υπάρχουν χρήματα. Εάν θέλετε υλικά, βενζίνη, πετρέλαιο, απευθυνθείτε για δωρεές στο Δήμο, τους κατοίκους και τους Φορείς της περιοχής».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail