Ραγδαίες εξελίξεις - Φάκελος βόμβα εξερράγη στο ΔΝΤ - Το Βασίλη Κικίλια είχε ως δήθεν αποστολέα το πακέτο

photo Reuters
Freepen.gr - Ο διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πόλ Τόμσεν ήταν ο παραλήπτης του φακέλου-βόμβα που εξερράγη στα γραφεία του Ταμείου στο Παρίσι.

Ωστόσο ο μηχανισμός εξερράγη όταν η ιδιαιτέρα γραμματέας του Τόμσεν επιχείρησε να τον ανοίξε. Η γυναίκα τραυματίστηκε και φέρεται να κάηκε στο πρόσωπο, στο λαιμό και τα χέρια.

Ως αποστολέας του πακέτου φέρεται δήθεν ο εκπροσώπος της ΝΔ και πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ, ήταν ο δήθεν αποστολέας του εκρηκτικού δέματος στο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, την ευθύνη της αποστολής του οποίου ανέλαβαν οι Πυρήνες της Φωτιάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail