Να τρως τούμπες και να βρωμοκοπάς για ένα πιάτο μακαρόνια για να τα οικονομάει ο Τούρκος παραγωγός!

Του Στρατή Μαζίδη

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι με συγκεκριμένους όρους, διάρκεια και συνθήκες. Μπορεί κάποιος να συμφωνεί, να διαφωνεί, να αρέσκεται, να απεχθάνεται κ.ο.κ.

Ομοίως έχει και κάποιες παροχές.

Πρώτη και καλύτερη το δώρο των € 100.000,00 για το νικητή. Επίσης από ό,τι έχω διαβάσει, έχει και ένα πολύ καλό βδομαδιάτικο για τους παίκτες.

Εξίσου σημαντική και η διαφήμιση των παικτών. Μαχητές και διάσημοι, που με 1-2 εξαιρέσεις δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους, κυριαρχούν σε αναρτήσεις, ρεπορτάζ και τηλεοπτικό χρόνο. Τα καλογυμνασμένα σώματα, το τροπικό μαύρισμα, οι ανέμελες πόζες αποτελούν μια καθημερινή επένδυση της οποίας η απόδοση θα φανεί στο τέλος του παιχνιδιού για τον καθένα. Μπορεί τα ΜΜΕ να είναι άγρια θηρία τα οποία καταναλώνουν πρόσωπα και καταστάσεις εξαιρετικά γρήγορα, ωστόσο όλοι αυτοί οι παίκτες που και που θα απασχολούν τις στηλίτσες και τις ειδησούλες αν κρίνουμε από το παράδειγμα των συνεπιβάτιδων του Παντελή, των οποίων τα νέα δημοσιεύονται σύχνα - πυκνά στη λογική του αν πιάσει, έπιασε.

Ωστόσο υπάρχει μια βασική παράμετρος. Αυτό το κοινωνικό πείραμα, στις πτυχές του οποίου έχουμε αναφερθεί, γίνεται υπό την σκέπη ενός Τούρκου παραγωγού ο οποίος πλουτίζει.

Να βγάζεις γένια μέχρι το πάτωμα, να βρωμοκοπάς ιδρωτίλα, να τρως τούμπες και να σκας είτε με την κοιλιά, είτε με την όπισθεν, είτε με την "εμπροσθοφυλακή" σε χοντρά λάστιχα, να επηρρεάζεται ο κύκλος της υγείας σου, να απαρνιέσαι τα παιδιά σου επί μακρόν, να κλαψουρίζεις με το παραμικρό γιατί έχεις φτάσει με τη θέλησή σου στα όριά σου και ενδεχομένως να εξευτελίζεσαι για να τα οικονομάει ο Τούρκος παραγωγός και να κάνει το σπουδαίο ο παρουσιαστής.

Θα μου πείτε, αν δεν ήταν Τούρκος ο παραγωγός, τότε όλα είναι καλά; Όχι δεν είναι όσο και αν έχει τη σημειολογία του. Τουλάχιστον για κάποιον που δε θέλει να μοιάζει με λυκάνθρωπο ή από γυναίκα να έχει μετατραπεί προσωρινά σε άνδρα. Είναι όμως το κερασάκι στην τούρτα, του πόσα μπορεί να κάνει / ανεχθεί ένας άνθρωπος για να αποκτήσει δημοσιότητα και χρήματα. Πόσο μπορεί κανείς να στερηθεί το σπίτι του και όσα είναι πρόθυμος να υποστεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail