Πάνω από 100 αεροπορικές επιδρομές στο Χαλέπι από Συριακή και Ρωσική Αεροπορία

Freepen.gr - Κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ανατολικό Χαλέπι για την οριστική εκδίωξη των τζιχαντιστών του ISIS από την επαρχία και το συριακό βορρά παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα.

Καθώς οι Δυνάμεις του Τίγρη συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση τόσο στην επίθεση στην αεροπορική βάση της Τζιράχ όσο και το Ντέιρ Χαφερ, οι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις εξαπέλυσαν το Σαββατοκύριακο πάνω από 100 αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή.

Τη σχετική είδηση δίνει το ίδιο το φιλοτζιχαντιστικό δίκτυο Amaq με χθεσινοβραδινή του ανάρτηση επιβεβαιώνοντας πως πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 100 αεροπορικές επιδρομές σε βάρος θέσεων του ISIS τόσο στο Ντέιρ Χαφέρ όσο και νοτιο-ανατολικότερα στην πόλη της Μασκάνα και τις γύρω αγροτικές περιοχές.

Την ίδια στιγμή ο Συριακός Στρατός προσπαθεί να κυκλώσει το Ντέιρ Χαφέρ από τρεις διαφορετικές πλευρές έχοντας απελευθερώσει τα τελευταία 24ωρα και άλλα χωριά στην ύπαιθρο της πόλης.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail