Βίντεο – ντοκουμέντο: Πως οι Τούρκοι έστησαν ξανά σκηνικό έντασης στα Ιμια

Αναδημοσίευση από: real.gr

Με διαβήματα σε Αγκυρα και ΝΑΤΟ απαντά η Αθήνα στην αναβαθμισμένη τουρκική προκλητικότητα, μετά και το νέο επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, όπου την Παρασκευή, παράκτιο περιπολικό του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εκτέλεσε πυρά σε ελληνικά χωρικά ύδατα, επί δέκα λεπτά, από τις 7 έως τις 9, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Στην Αγκυρα η «μονταζιέρα» της προπαγάνδας στήνει νέες, δήθεν, ναυμαχίες στα Ιμια με βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού.

Σύμφωνα με τους Τούρκους η τουρκική ακταιωρός έδιωξε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα σκάφος του ελληνικού λιμενικού στις 12.05 το μεσημέρι, ωστόσο, το ηχητικό ντοκουμέντο διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους.

Εντύπωση προκαλεί ότι ενώ ακούγεται η ελληνική ακτοφυλακή να προσπαθεί να διώξει τουρκικό σκάφος του λιμενικού από τα δικά μας χωρικά ύδατα, οι Τούρκοι βλέπουν το.. αντίθετο.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail