ΑΓΓΕΛΙΑ - Ζητείται άνθρωπος με κοινή λογική να αναλάβει υπουργός Οικονομίας

Του Στρατή Μαζίδη

Τη μια μέρα η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Παπανάτσιου διατρανώνει πως το αφορολόγητο όριο (που πλέον δεν υπάρχει αλλά παρέχεται ως έκπτωση φόρου) δε θα μειωθεί, την άλλη ημέρα ο υπουργός Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου δηλώνει από τα Τρίκαλα ότι βρίσκεται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Έπειτα η κυβέρνηση καταλαβαίνει την επική γκάφα και αλληλοακύρωση των δύο υπουργών, και ο Παπαδημητρίου παραδέχεται το "λάθος" του. Ωστόσο αναφέρει στον ΑΝΤ1 και το Γιώργο Παπαδάκη ότι στα δικά του στοιχεία δεν υπάρχουν εργαζόμενοι των 200 ευρώ!

Προφανώς ο υπουργός δε λαμβάνει στοιχεία από τον ΟΑΕΔ, το ΙΚΑ, το ΕΡΓΑΝΗ, το Υπουργείο Εργασίας όπου έχει αναδειχθεί πως πλέον έχουμε μισθούς ακόμη και των 100 ευρώ.

Είναι ο ίδιος υπουργός που είχε υποστηρίξει προ ολίγων εβδομάδων πως μια μείωση των φορολογικών συντελεστών δε θα σημάνει οικονομική ανάπτυξη.

Αναρωτιέται κανείς πότε θα βρεθεί ένας απλός άνθρωπος με κοινή λογική που γνωρίζει πως βγαίνει το χρήμα για να αναλάβει το οικονομικό επιτελείο και να εφαρμόσει τα στοιχειώδη.

Ένας άνθρωπος που θα εφαρμόσει περικοπή δαπανών και μείωση των φορολογικών βαρών.

'Ενας άνθρωπος που απλά θα κατανοεί ότι όταν ένας επαγγελματίας βγάζει 10 ευρώ για να του μείνουν ούτε δύο, την στιγμή που αντίστοιχοι συμπολίτες του, στην ίδια ηλικία και με άλλες πηγές εισοδημάτων, δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, τότε δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά.

Ζητείται άνθρωπος με κοινή λογική να αναλάβει υπουργός Οικονομίας ο οποίος δε θα μας εμπαίζει με τις δηλώσεις του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail