Απίστευτη καταγγελία του Παύλου Τσίμα: Με απείλησαν ότι θα με πυροβολήσει ο ελληνικός στρατός


Freepen.gr - Πρωτοφανής καταγγελία από το γνωστό δημοσιογράφο, Παύλο Τσίμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή "Ημερολόγιο" στον ΣΚΑΙ όπου αποκαλύπτεται το πως το ελληνικό κράτος προσπαθεί να σκεπάζει τα κακώς κείμενα που μόνο του δημιούργησε - γιγάντωσε.

Εν προκειμένω ο Παύλος Τσίμας αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει άδεια από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για να επισκεφθεί τον καταυλισμό της Πέτρας στον Ολυμπο όπου ζουν περίπου 1000 πραγματικοί πρόσφυγες, Γεζίντι από το Ιράκ, οι οποίοι επρόκειτο να μεταφερθούν.

«Όσοι Γεζίντι κατέληξαν στην Ελλάδα, η Πολιτεία τους έστειλε σε έναν καταυλισμό πρόχειρο, της συμφοράς, στην Πέτρα του Ολύμπου, σε υψόμετρο, όπου ήδη από τον Σεπτέμβριο οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από το μηδέν» αναφέρει ο Τσίμας και θυμίζει πως κάποιοι, από τότε φώναζαν ότι «αυτούς τους ανθρώπους, η διεθνής κοινότητα τους έσωσε από τη σφαγή και από τα φριχτά βασανιστήρια, για να πεθάνουν από κρυοπαγήματα στον Όλυμπο;».

Εν τέλει η μεταφορά των Γεζίντι δεν έγινε «κι όμως, τους άφησε εκεί, μέχρι που χθες οι σκηνές τους καλύφθηκαν ολόκληρες από το παχύ χιόνι, οπότε τρέξανε να τους σώσουν, γιατί φοβήθηκαν το ρεζιλίκι» συνεχίζει ο δημοσιογράφος και συμπληρώνει:

«Είχα ζητήσει να πάω να τους συναντήσω, να κάνω ένα γύρισμα για την εκπομπή "Ιστορίες" του ΣΚΑΙ, το υπουργείο μου αρνήθηκε, με απείλησαν ότι θα με πυροβολήσει ο στρατός αν πλησιάσω με κάμερα, γιατί μερικά ρεζιλίκια του ελληνικού κράτους προτιμάμε να μην τα δείχνουμε κι ας γίνονται.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα, από την εκπομπή του Παύλου Τσίμα το οποίο ανέβασε και δημοσίευσε το Newsbomb:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail