ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Μετά την επίθεση στη Σάμο, οι παράνομοι μετανάστες πυρπόλησαν το hοt spοt στη Χίο - Κινδύνευσαν εργαζόμενοι

Freepen.gr - Μετά την προχθεσινή επίθεση λαθρομεταναστών σε ελληνόπουλα στη Σάμο, η σκυτάλη της εξέγερσης ξαναπέρασε στη Χίο.

Παράνομοι μετανάστες πυρπόλησαν εκ νέου το κέντρο φιλοξενίας της Σούδας. Επίσης πέταξαν πέτρες και έσπασαν τα τζάμια ενώ υπήρχαν μέσα εργαζόμενοι.

Όπως αναφέρει το politischios.gr ένας Ιρανός παράνομος μετανάστης επιτέθηκε σε μία ομοεθνή του χτυπώντας τη βίαια στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.





Αργότερα ο ίδιος παράνομος μετανάστης συνεπικουρούμενος από άλλους δύο ξεκίνησε τα επεισόδια. Σε πρώτο χρόνο έσπασε τα τζάμια των κοντέινερ την ώρα που μέσα σε αυτά βρίσκονταν εργαζόμενοι. Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε και η πυρκαγιά που εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, εξαπλώθηκε γρήγορα και στους διπλανούς χώρους που έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Προς στιγμή επικράτησε πανικός με τους υπαίτιους των επεισοδίων να ρίχνουν κάτω τις σκηνές για  να διαφύγουν τη σύλληψης. Ωστόσο λίγο αργότερα κάτοικοι της περιοχής και άλλοι μετανάστες, τους υπέδειξαν στους άνδρες του Λιμεναρχείου Χίου με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι πλέον αγανακτισμένοι από τα όσα βιώνουν και ζητούν επιτακτικά τη διακοπή λειτουργίας του καταυλισμού αφού όπως λένε την καθημερινότητά τους έχει επισκιάσει ο φόβος και η αγανάκτηση από την αδιαφορία του κράτους.

Και πλέον αναρωτιέται κανείς τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση και αν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail