Η Χίλαρυ είναι η προσωποποίηση του αντίχριστου εκμυστηρεύονται πράκτορες του FBI

Με τον ανωτέρω εκρηκτικό τίτλο, τέσσερεις μέρες πριν τις πιο επεισοδιακές, παρδαλές αλλά παγκόσμιας κρισιμότητας εκλογές στις ΗΠΑ, το έγκυρο εναλλακτικό οικονομικό πρακτορείο Zero Hedge, επικαλούμενο και την βρετανική Γκάρντιαν, αποκαλύπτει σήμερα τα ακόλουθα:

Μετάφραση Μιχ. Στυλιανού

΄Εχοντας αποκαλύψει την στασιαστική διαίρεση μεταξύ του ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, βλέπουμε ότι οι σταγόνες διαρροής από τον τρύπιο κουβά γίνονται βρύση, καθώς η Γκάρντιαν αναφέρει πολλούς εξαγριωμένου πράκτορες να χαρακτηρίζουν το ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ «Τραμπλάντια».

Όπως αναφέρει σε χθεσινό ρεπορτάζ, πολυάριθμες πηγές μέσα στο FBI δηλώνουν ότι βαθειά αντιπάθεια προς την υποψήφια των Δημοκρατικών και οργή κατά του Διευθυντή της Υπηρεσίας που δεν απήγγειλε κατηγορία εναντίον της τον Ιούλιο υποκίνησαν τις διαρροές που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στην προεκλογική εκστρατεία της.

Ένας πράκτορας είπε στη Γκάρντιαν ότι πολλοί στην υπηρεσία βλέπουν την Κλίντον ως τον Αντίχριστο και υποστηρίζουν τον Τραμπ.

Ο συγκεκριμένος πράκτορας, που τελεί σε ενεργό υπηρεσία, δήλωσε ότι « η Κλίντον είναι η προσωποποίηση του Αντίχριστου για ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού του FBI» και «ο λόγος για τον οποίο διαρρέουν τις πληροφορίες είναι επειδή είναι υπέρ της νίκης του Τραμπ».

Αλλά άλλος πράκτορας αμφισβήτησε, κατά την Γκάρντιαν, τον βαθμό υποστήριξης στον Τραμπ από το προσωπικό της υπηρεσίας.

«Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος, αλλά από την άλλη είναι πεπεισμένοι ότι η Κλίντον είναι διεφθαρμένη», δήλωσε η πηγή. «Αυτό που ακούς συχνά είναι ότι πρόκειται για κακό δίλημμα ανάμεσα σε έναν ανεπαρκή και σε μια διεφθαρμένη πολιτικό».

Κατά τις πληροφορίες του πράκτορα του FBI,οι εντάσεις φούντωσαν τον Ιούλιο, όταν ο Κόμυ αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορία κατά της υποψήφια των Δημοκρατικών για παράνομη χρήση εμπιστευτικών κρατικών εγγράφων, διακινώντας τα με τον ιδιωτικό της διαμετακομιστή.

«Πολλοί πράκτορες εξοργίσθηκαν κατά του διευθυντή, όχι επειδή δεν εισηγήθηκε την παραπομπή σε δίκη, αλλά επειδή, όπως πίστευαν, «πούλησε» το FBI, για να ξεφορτώσει το υπουργείο Δικαιοσύνης από την πίεση που υφίστατο».

Καταλήγοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρξαν και άλλες διαρροές για εσωτερικές μάχες στο FBI και άλλες πιθανές ανακρίσεις, μετά την έκρηξη της είδησης για την απόφαση του Διευθυντή, που όλες δείχνουν μιαν υπηρεσία δίωξης του εγκλήματος σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail