Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση! Νέο μπλόκο Σκουρλέτη στην "Ελληνικός Χρυσός" για επένδυση στις Σκουριές

Freepen.gr - Ραγδαίες κυβερνητικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει η κίνηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη καθώς ανακοινώθηκε ότι απορρίφθηκε με απόφασή του η αίτηση θεραπείας που είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο η εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" αιτούμενη την ανάκληση προηγούμενης απόφασης του υπουργού, η οποία εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2016 προβλέπουσα την επιστροφή του Προσαρτήματος Τεχνική Μελέτη Μεταλλουργικής Μονάδας Χαλκού, Χρυσού και Θειϊκού Οξέος Μαντέμ Λάκκου".

Η "Ελληνικός Χρυσός" ανάμεσα σε άλλα ισχυριζόταν πως η προσβαλλόμενη απόφαση προσκρούει στο δεδικασμένο της απόφασης 3191/2015 του Συμβουλίου της Επικρατείας, αντίθετα στην απορριπτική του υπουργού τονίζεται ότι «εκδόθηκε ακριβώς σε συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣτΕ».

Πιθανότατα η απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη να πυροδοτήσει κυβερνητικές εξελίξεις στο θέμα του ανασχηματισμού και της δικής του θέσης στο υπουργικό συμβούλιο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail