Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση! Νέο μπλόκο Σκουρλέτη στην "Ελληνικός Χρυσός" για επένδυση στις Σκουριές

Freepen.gr - Ραγδαίες κυβερνητικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει η κίνηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη καθώς ανακοινώθηκε ότι απορρίφθηκε με απόφασή του η αίτηση θεραπείας που είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο η εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" αιτούμενη την ανάκληση προηγούμενης απόφασης του υπουργού, η οποία εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2016 προβλέπουσα την επιστροφή του Προσαρτήματος Τεχνική Μελέτη Μεταλλουργικής Μονάδας Χαλκού, Χρυσού και Θειϊκού Οξέος Μαντέμ Λάκκου".

Η "Ελληνικός Χρυσός" ανάμεσα σε άλλα ισχυριζόταν πως η προσβαλλόμενη απόφαση προσκρούει στο δεδικασμένο της απόφασης 3191/2015 του Συμβουλίου της Επικρατείας, αντίθετα στην απορριπτική του υπουργού τονίζεται ότι «εκδόθηκε ακριβώς σε συμμόρφωση προς την απόφαση του ΣτΕ».

Πιθανότατα η απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη να πυροδοτήσει κυβερνητικές εξελίξεις στο θέμα του ανασχηματισμού και της δικής του θέσης στο υπουργικό συμβούλιο.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...