Πρόβες πολέμου - Η Ρωσία βάζει σε ύψιστη επιφυλακή το στρατό της στα ουκρανικά σύνορα


Freepen.gr - Πρόβες πολέμου από τη Ρωσία η οποία έθεσε τις δυνάμεις της 20ης Στρατιάς της Δυτικής Στρατιωτικής Διοίκησης κοντά στα ουκρανικά σύνορα σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής και επιθεώρησης ετοιμότητας γισ αιφνιδιαστική μάχη σύμφωνα με την UNIAN.

Η 20η Στρατιά διεξήγαγε ασκήσεις πολέμου στο Voronezh, το Briansk και το Belgorod.

«Τα Γυμνάσια είχαν προγραμματιστεί για να γίνει εξάσκηση σε μια στρατιωτική επιχείρηση σε ένα στρατηγικό φορέα με ένα ευρύ φάσμα εμπλοκών. Οι μονάδες καλούνται να επιδείξουν ικανότητα εκίμησης της κατάστασης, να λάβουν σωστές αποφάσεις και λειτουργήσουν σωστά κάτω από δύσκολες και δυναμικές συνθήκες» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ρωσικό Υπουργείο Αμυνας.

Το στρατιωτικό προσωπικό θα επεξεργαστεί και θα δουλέψει πάνω στις πληροφορίες που θα προκύψουν από την άσκηση με αυτοματοποιημένες μονάδες ελέγχου πληροφοριών καθώς επίσης θα προσδιορίσει τα διάφορα σχέδια των επιχειρήσεων μάχης και καθοδήγησης των στρατιωτών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail