Ηχηρή παρέμβαση του Αλ-Σίσι: Πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της Συρίας και του Ιράκ

Freepen.gr - Ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Abdel-Fattah Al-Sisi, επιβεβαίωσε την υποστήριξή του στις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας, του Ιράκ και της Λιβύης κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό RTP.

"Πρέπει να υπάρξει διεθνής υποστήριξη στους εθνικούς στρατούς της Λιβύης, του Ιράκ και της Συρίας για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στις χώρες τους" τόνισε ο ο Αιγύπτιος πρόεδρος.

Ο Al-Sisi ήταν ένας σκληρός αντίπαλος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, η οποία στηρίζεται από το Κατάρ, στην προσπάθειά της να πάρει την εξουσία μετά την ανατροπή του Μπουμπάρακ.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος θεωρεί πως οι εθνικοί στρατοί των παραπάνω χωρών πρέπει να υποστηριχθούν στη μάχη τους κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Αυτή την περίοδο ο αιγυπτιακός στρατός ολοκληρώνει μια μακράς διαρκείας αποστολή για την εκδίωξη όλων των τρομοκρατών από τη χερσόνησο του Σινά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail