Τρόμος στις τάξεις των τζιχαντιστών - "Αόρατοι" δολοφόνοι τους αποδεκατίζουν στο Ιντλέμπ

Freepen.gr - Πάνω από 18 μαχητές, συμπεριλαμβανομένων των διοικητών, από τρεις κύριες τρομοκρατικές ομάδες έχουν σκοτωθεί σε ένα νέο κύμα επιθέσεων από αγνώστους στην πόλη Northwestern των Ιντλίμπ τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.

Περισσότεροι από 18 μαχητές, ορισμένοι από αυτούς ανώτεροι διοικητές, του Ελεύθερου Συριακού Στρατού,  της Faylaq al-Sham και της Fatah al-Sham Front (παλαιότερα γνωστή ως al-Nusra Front) βρήκαν το θάνατο και πολλοί έχουν τραυματιστεί σε ένα νέο κύμα επιθέσεων από άγνωστους ένοπλούς στην πόλη του Ιντλέμπ.

Το Ιντλέμπ θεωρείται ως η κύρια βάση των Faylaq al-Sham και της Fatah al-Sham Front στο βορρά.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, στα νότια της επαρχίας σημειώθηκαν σκληρές συγκρούσεις ανάμεσα στις τζιχαντιστικές ομάδες Ahrar al-Sham και Jund al-Aqsa με αρκετούς νεκρούς και τραυματίες.

Τέλος συριακά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν σφοδρά μια βάση των τρομοκρατών στην ανατολική πλευρά της πόλης al-Dana, αφήνοντας δεκάδες μαχητές νεκρούς.

Ο κλοιός πλέον αρχίζει να σφίγγει και στο προπύργιο του Ιντλέμπ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail