Βόμβα από Καμμένο: Προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ

Freepen.gr - Σε μια καταγγελία-βόμβα προέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος κάνοντας λόγο για προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών του.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία στάθηκε όρθια όχι μόνο απέναντι σε έναν συνήθη πολιτικό αγώνα, στάθηκε όρθια σε προσπάθειες που έγιναν με όλα τα μέσα. 

Θα αποδειχθεί σε δικογραφίες που θα ανοιχθούν τις επόμενες ημέρες ποιοι και γιατί προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές, προκειμένου, μέσω της αποστασίας, να διαλύσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν κάποιοι που μας εγκατέλειψαν γιατί δεν το πίστεψαν, άλλοι γιατί φοβήθηκαν, άλλοι γιατί δεν άντεξαν. 

Αλλά υπήρξαν και κάποιοι που μας εγκατέλειψαν γιατί πληρώθηκαν από το σύστημα προκειμένου να διαλύσουν το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Αυτές οι καταγγελίες δεν μπορούν να αιωρούνται. Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να παρέμβουν και να καλέσουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μιλήσει ξεκάθαρα και με στοιχεία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail