Αχ, τι έλεγε κάποτε η Αχτσίογλου, η πρώτη υπουργός Εργασίας που δεν έχει βγει στην αγορά εργασίας!

Freepen.gr - Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο από την προεκλογική περίοδο των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου του 2015 όταν η κοινωνία προσδωκούσε την "ελπίδα που έρχεται".

Προσέξτε τι έλεγε η σημερινή υπουργός Εργασίας (που όμως δεν έχει βγει ακόμη στην αγορά εργασίας).


Πώς θα πολεμήσει κάποιος, που έχει μεν περγαμηνές, αλλά δεν έχει εκτεθεί στην αγορά εργασίας, την ανεργία;

Πώς θα υπερασπιστεί ό,τι απέμεινε από τα εργατικά δικαιώματα;

Βιογραφικό

Η 31χρονη Έφη Αχτσιόγλου είναι η νέα υπουργός Εργασίας.

Έχει γεννηθεί το 1985 στα Γιαννιτσά και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου. Η διδακτορική διατριβή της αφορά το Εργατικό Δίκαιο.

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Κατρούγκαλου, στο υπουργείο Εργασίας.

Η Έφη Αχτσιόγλου ολοκλήρωσε με άριστα τις προπτυχιακές σπουδές της στη Νομική του ΑΠΘ, ενώ το 2009 απέκτησε –επίσης με άριστα- το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο και τις πολιτικές επιστήμες από την ίδια σχολή.

Εργάστηκε με ερευνητική υποτροφία στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, ενώ το 2014 ολοκλήρωσε ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ. τη συγγραφή της διδακτορικής της διατριβής στο Εργατικό Δίκαιο υπό την επίβλεψη του καθηγητή, Άρι Καζάκου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail