Έριξαν ρουκέτα και έκαναν κομμάτια μικρά παιδιά σε σχολείο οι ισλαμιστές - Θα σκορπούν φρίκη μέχρι να εξαφανιστούν

Freepen.gr - Οι ισλαμιστές της Jaysh al-Fateh ξεκίνησαν νέο κύμα επιθέσεων με ρουκέτες σε συνοικίες στο ελεύθερο τμήμα του Χαλεπίου.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι ένας πύραυλος έπληξε ένα σχολείο στη γειτονιά al-Forqan σήμερα το πρωί, σκοτώνοντας 7 παιδιά, τραυματίζοντας άλλα 19 μαζί με τον καθηγητή τους.

Εν τω μεταξύ, αρκετές ρουκέτες και βλήματα συγκλόνισαν τη γειτονιά al-Shahba, το καρδιολογικό νοσοκομείο Basel και τη σχολείο σκοτώνοντας μια γυναίκα και τραυματίζοντας δεκάδες αμάχους.

Η σφαγή σημειώθηκε ενώ ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Staffan de Mistura έφτασε στην πρωτεύουσα της Συρίας για συνομιλίες με το Σύριο ΥΠΕΞ, Ουαλίντ αλ-Μουαλέμ για τον πόλεμο στη Συρία.

Οι εξτρεμιστές της Jaysh al-Fateh (πρώην al Nusra) δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να προκαλέσουν όσο περισσότερο κακό μπορούν μέχρι να εξοντωθούν εντελώς στο Χαλέπι.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail