Τον τεχνολογικό θαλάσσιο υπερκατάσκοπο Yantar ανέπτυξε στα ανοικτά της Συρίας ο Πούτιν


spy ship Yantar
Freepen.gr - Το εξελιγμένης τεχνολογίας κατασκοπευτικό πλοίο του Ρωσικού Ναυτικού Yantar έχει αναπτυχθεί έξω από τις ακτές του Λιβάνου κινούμενο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Συρίας - Ισραήλ σύμφωνα με αποκλειστικές στρατιωτικές και και κατασκοπευτικές πηγές της αμυντικής ιστοσελίδας DEBKAfile.

Το Yantar, κλάσης Balzam έχει μήκος 344 ποδών και φέρει sonar μεσαίας συχνότητας, βυθιζόμενο sonar υψηλής συχνότητας, εργαλεία ηλεκτρονικού πολέμου που συμπεριλαμβάνουν jammers, συσκευές υποκλοπής και τον λογισμικό σπασίματος κώδικα.

Τα πλοία αυτά ήταν επαναστατικά όταν πρωτοεμφανίστηκαν στη δεκαετία του '80, καθώς έφεραν όχι μόνο εξοπλισμό παρεμβολών και ανεύρεσης πορείας αλλά και την απαραίτητη υπολογιστική ισχύ για να τροφοδοτήσει τα στοιχεία των πρώτων σημάτων σε ηλεκτρονικούς επεξεργαστές επί του πλοίου. Επίσης ένα υπό εξέλιξη σύστημα αναπλήρωσης έχει εγκατασταθεί στο πλοίο.

Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
on 12:06 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2010 Freepen.gr 2011 - BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.